Disclaimer | Contact | Home

War and Peace: army rally

 

Voor bepaalde afbeeldingen, zoals sommige foto's van voertuigen, moet ik spijtig genoeg andere bronnen aanboren, dan deze welke in ons land aanwezig zijn. Niet alleen moet je elders op zoek gaan, maar je moet dan ook nog eens de eigenaar van de foto vinden en zijn toestemming verkrijgen.

 

Iemand die bijvoorbeeld zowat alles in verband met voertuigen heeft, is Len Rogers uit het Graafshap Kent in Gloucestershire, (uitgesproken Glostershire). Len heeft mij laten kennismaken met een jaarlijkse rally in Engeland. De War and Peace Army Rally.

 

http://picasaweb.google.com/ljrogers30/WAP#

 

Dit is een jaarlijkse weerkomende rally met alle mogelijke militaire voertuigen. Je kan het zo gek niet bedenken of de voertuigen zijn aanwezig. De Old Timer freaks onder ons zullen er een waar genoegen aan beleven, want Len heeft honderden foto's op internet staan dat je hier kan bekijken:

 

Len Rogers War and Peace Army Rally website

 

Aangezien ikzelf militair chauffeur ben geweest, vond ik het dan ook een must om deze beelden met jullie te delen. Maar Len heeft honderden foto's van voertuigen, (meestal uit de transportsector), die ongelooflijk mooi getrokken zijn. Je kan ze vinden op zijn website:

 

www.hankstruckpictures.com

 

Of je kan de website bezoeken door hieronder op de banner te klikken:

 

www.hankstruckpictures.com

 

The War and Peace Show 2012

War and Peace rally edition 2012

 


 

Vergeet nooit ons devies:

Invincibiles Et Recti - Fight To Win

VVE-UDA | Air Cdo :

Algemeen :

Sake - Masisi :

Air Commando :

UDef FATaC :

Tac Eval :

Vulcan luchtafweer

Onder de wapens :

Personaliteiten :

Voertuigen VVE-UDA :

Het Foto Album :

Buitenlandse VVE-UDA :

Het Clublokaal :