Disclaimer | Contact | Home

De fotogallerij van Daniel Dhaenens - KB 1

 

Op de vorige foto heeft de bezoeker kunnen genieten van de foto's van de bijeenkomst die Daniel Dhaenens had georganiseerd op 2 februari laatstleden, voor zijn makkers waarmee hij in 1963 en 1964 in KB, (Kleine-Brogel), bij de UDA zijn legerdienst heeft mee gedaan. Dit kon niet bij één bijeenkomst blijven, en Daniel doet dapper verder.

 

Dus op 18 maart 2010 kreeg Daniel het gedaan dat hij met zijn makkers een bezoek aan KB mocht brengen. Onder de vakkundige leiding van Adjt. Wim Schouteden brachten zij een niet onopgemerkt bezoek aan hun gewezen legerbasis. Daniel vraagt mij ook om er even de link naar de website van het KB Air Museum bij te zetten. Dat doen we toch zeker: www.kbam.be

 

En waar gaat de volgende trip naartoe? Een tip: waarom eens niet naar de 15 Wing Luchttransport in Melsbroek, en het aldaar gelegen Dakota Documentatiecentrum. Alvast een contactadres: jos.ackermans@dakota15wing.be. Bekijk alvast eens hun nieuwe website: www.dakota15wing.be.

 

En nu foto's kijken...

 

01
02
03
04
05
06
07
08

 


 

Vergeet nooit ons devies:

Invincibiles Et Recti - Fight To Win

Foto Album:

Op dit deel van de website gaat u de foto's vinden van collegae uit de vliegveld verdediging.

 

Wenst u uw foto's te delen met uw collegae, en op deze website te publiceren, stuur dan een mailtje naar de webmaster.

Braeckman, Willy

Caluwe, Frans

De Bie, Richard

Deblaere, Raf

d'Haenens, Daniel

Franssen, Jean

Magnus, René

Smit, Jozef

Waterschoot, Maurits

Het Clublokaal :

Vriendenkring VVE-UDA

Wenst u lid te worden van de vriendenkring VVE-UDA, bezoek dan onze website op volgend adres:

 

www.vve-uda.org

 

Door lid te worden kunnen wij er voor zorgen dat deze website blijft bestaan, dat hij verder wordt uit gebouwd, en u kan samen met ons genieten van onvergetelijke momenten uit onze tijd bij de vliegveld verdediging door de activiteiten die wij jaarlijks organiseren.

 

De Raad van Beheer.